Tags

, , , , , , , , , , , ,

안녕하세요!

Huaaaaaahhh….

Rasanya pas sign in di blog yang masih kelas ikan teri ini ada sesuatu yang… dateng.

Apaan tuh? haha naaah… it’s just long time no use. 😀 Wow. Aku udah ga ngepost mungkin selama lebih dari sebulan. Atau setaun? 0.0 *blink*

Well, akhir-akhir ini sebenernya ga sibuk sih. Cuma, mencari kesibukan. :B Well, langsung aja, aku lagi seneng sama Han Guk Language. Wwkwk Nulis Hangeul, ngapalin 14 konsonan dasar, 6 vokal dasar, 5 turunannya, bla bla bla… Yeup! XO Challenges! More Challenges!

Kebetulan aku juga seneng banget sama Sastra.

Rencananya sih kalo udah kuliah mo ngambil sastra aja deh… XO XO XO

*curhat???*

Well, first, HAPPY NEW YEAR WORLD! XD

 

 

 

*silent*

Hahahaha Sooo late, right? Well, can’t stand it though. – -” Mian, mian…

Well.. cuma mau bilang, semoga di tahun yang baru ini, semua bakal berubah. Indonesia bakal berubah menjadi lebih baik, but never forget to try to change! To be better of course. 😀 AMEN!

Hahahahahhaha…

Duh, aku ini kenapa? –”

Ohya, akhir-akhir ini I’m working with my novel. It’s secret. 😀 But, intinya tokohnya cewe dan cowo, of course, fantasy and gajauh dari fiksi. Let’s just pray for the best, ‘kay?

What else? -.-”

Oh, yeah. About… him. Well… anyway… there’s something important though. But… I think just let it becomes a surprise. 🙂

Him… ummm.. we have rarely communicated since his phone disappeared. Or, broken exactly. -____-” The last info I heard was… his hand burned. And after that, like there was a huge heavy-thing filled my lungs. And I was really can’t breathe well.

Okay… aneh aneh. Sejak kapan aku jujur….?

Well, masa bodo lah. -_____-” maybe sometimes I have to be more open. *cuiiiih

Yaaa… like I told you, aku lagi sibuk belajar sastra, buat iseng sih. ^^” But, guys, I just want everything goes well. I know there’s nothing perfect, but just keep moving on. I’m not a perfect people, I’m just a girl who’s sloppy and very attractive(maybe?) and in facts, I’m a silence girl and prefer being alone. :/

Tapi, no matter what happen, We are who we are and that’s us. XOOO

Fighting!!

Dan jangan buang waktu kalian, think about your future and do the BEST in your precious life!

안 녕!! \(^o^)/

 

Advertisements